Ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput Kanta-Hämeessä ja Pirkanmaalla

Haluatko kotiisi ympäristöystävällisen energianlähteen? Vai tarvitsetko kesähelteille tuotetta, joka viilentää sisäilman tehokkaasti? Saat ilmalämpö- ja vesi-ilmalämpöpumput yritykseltämme!

Pannujärven Putki ja Ilmastointi Oy asentaa ja huoltaa vesi-ilmalämpö- ja ilmalämpöpumput ammattitaidolla. Yrityksellämme on Mitsubishin edustus, mutta saat meiltä myös itse valitsemasi ilmalämpö- tai vesi-ilmalämpöpumpun asennettuna.


Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa rakennuksesta ulos tai sisälle, jolloin se tilanteesta riippuen joko lämmittää tai viilentää huoneilmaa. Meiltä saat täysin uudet Mitsubishi Electric -pumput.

Vesi-ilmalämpöpumppu

Vesi-ilmalämpöpumppu on erittäin ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä energianlähde. Tuote on pitkäikäinen, mutta sillä on alhaiset ylläpitokustannukset. Vesi-ilmalämpö käyttää vain uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinkoenergiaa ja ilman lämpöenergiaa. Asennuksen jälkeen käyttö on helppoa hallittavasta keskusohjausyksiköstä.

Kysy lisää


Asennamme ja huollamme pumppuja isojen yritysten ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin sekä Kanta-Hämeen että Pirkanmaan alueella (Riihimäki, Tampere, Lempäälä, Hämeenlinna, Parola, Tuulos). Sopimuksesta työskentelemme kauempanakin, ota yhteyttä!